TeamForce Abonnement

Dank u voor uw aanmelding voor een TeamForce Abonnement.

Wat u met uw abonnement krijgt

U ontvangt van ons z.s.m. de benodigde gegevens. Hiertoe zullen wij binnenkort contact met u opnemen.

Dan plannen we direct de On-Boarding met u in.

25+ Interactieve Modules

Kies wat u wilt leren uit de uitgebreide, en groeiende, bibliotheek managementtrainingen. Continu leren als basis voor betere bedrijfsprestaties.

Inclusief Video en Praktijkopdrachten

TeamForce is een robuust online leerplatform dat uw werknemers zullen gebruiken, waarderen en toepassen. Een zeer boeiende leerervaring die de hoge verwachtingen van moderne werknemers overtreft.

Direct toepasbaar in uw eigen werksituatie

TeamForce heeft leren geïntegreerd in werkprocessen en werkwijzen. Gericht op groei en voortdurende verbetering

Leiderschapsskills

Ontwikkel de kwaliteiten van een leider, begrijp motivatie, leiderschapsstijlen en kernvaardigheden zoals contact maken met uw team en effectief werk delegeren.

Hoog-presterend team

Leer de kwaliteiten van effectieve teams en de rol die u als teamlid speelt bij het creëren van een hoog-presterend team.

Uitmuntend teamwerk

Weet wat u kunt doen om de juiste omgeving voor samenwerking te creëren en begrijp de verantwoordelijkheden van individuele teamleden uit om te communiceren, samen te werken, problemen op te lossen, doelen te bereiken en te reflecteren.

Alle modules voor één vaste lage prijs

Continue ontwikkeling m.b.v. een groot aantal TeamForce-modules. U krijgt toegang tot álle modules voor één vaste lage prijs. Qua aantal gebruikers te starten en naar wens uit te breiden.

Succes Coaching

On-Boarding en hulp vanaf de start van een live TeamForce-Coach. En naar uw eigen behoefte de keuze uit verschillende Consultancy Services, afgestemd op de behoefte van uw team.

Wilt u direct aan de slag gaan?

Neem contact op of maak uw account aan