Kies het abonnement dat het best bij u past

Voor één vast laag bedrag heeft u toegang tot alle modules voor u en uw medewerkers.
Inclusief gratis on-boarding, waarmee u direct aan de slag kunt.

* Getting Started: verplicht één uur (gratis) Teams-bespreking waarin uitleg wordt gegevens over het gebruik van TeamForce.
** On-Boarding: verplichteEen aantal Teams-meetings waarin, op basis van de behoefte van onze client, de verschillende meest relevante TeamForce-modules worden uitgelegd. Tevens wordt samen met onze client een Plan van Aanpak opgesteld.
*** Succes Coaching: optionele diensten waaruit onze client een keuze kan maken. Waaronder periodieke coaching-meetings, on-company begeleiding, on-site advisering, on-site trainingen, maatwerk-trajecten. Zie onze Succes Coaching Services.

Wat u met uw abonnement krijgt

Krijg dankzij de TeamForce-modules praktische leiderschapsvaardigheden die u elke dag kunt gebruiken.

25+ Interactieve Modules

Kies wat u wilt leren uit de uitgebreide en groeiende  bibliotheek managementtrainingen. Continu leren als basis voor betere bedrijfsprestaties.

Inclusief Video en Praktijkopdrachten

TeamForce is een robuust online leerplatform dat uw werknemers zullen gebruiken, waarderen en toepassen. Een zeer boeiende leerervaring die de hoge verwachtingen van moderne werknemers overtreft.

Direct toepasbaar in uw eigen werksituatie

TeamForce heeft leren geïntegreerd in werkprocessen en werkwijzen. Gericht op groei en voortdurende verbetering

Leiderschapsskills

Ontwikkel de kwaliteiten van een leider, begrijp motivatie, leiderschapsstijlen en kernvaardigheden zoals contact maken met uw team en effectief werk delegeren.

Hoog-presterend team

Leer de kwaliteiten van effectieve teams en de rol die u als teamlid speelt bij het creëren van een hoog-presterend team.

Uitmuntend teamwerk

Weet wat u kunt doen om de juiste omgeving voor samenwerking te creëren en begrijp de verantwoordelijkheden van individuele teamleden uit om te communiceren, samen te werken, problemen op te lossen, doelen te bereiken en te reflecteren.

Alle modules voor één vaste lage prijs

Continue ontwikkeling m.b.v. een groot aantal TeamForce-modules. U krijgt toegang tot álle modules voor één vaste lage prijs. Qua aantal gebruikers te starten en naar wens uit te breiden.

Succes Coaching

On-Boarding en hulp vanaf de start van een live TeamForce-Coach. En naar uw eigen behoefte de keuze uit verschillende Consultancy Services, afgestemd op de behoefte van uw team.

Wilt u direct aan de slag gaan?

Neem contact op of maak uw account aan