+31 162 696765 info@teamforce.com
Wil je de online mogelijkheden verder benutten? ... Neem hier contact met ons op

We willen niet zo maar websitebezoekers, we willen dat de juiste mensen uw website bezoeken. Juist die mensen waarvan te verwachten is dat zij leads worden, en uiteindelijk tevreden klanten.

Wie zijn dan “de juiste mensen”?
Dat zijn uw ideale klanten, ook wel klant personas genoemd. Dat zijn profielen van mensen die u bij voorkeur als klant heeft. Waarvan u op een rij heeft gezet wie het is, wat zij doen, welke interesses zij hebben en welke (zakelijke) doelen en behoefte zij hebben.
Wanneer u deze personas voor ogen heeft, dan weet u ook met wie u wilt communiceren en wie u tot uw klanten zou willen rekenen.
De belangrijkste tools waarmee u de juiste mensen naar u toetrekt zijn:

Bloggen
De motor van uw Inbound Marketing draait vooral op bloggen. Een blog is de beste manier om bezoekers naar uw website te trekken. Om de juiste mensen – uw potentiële klanten – als bezoekers aan te trekken schrijft en publiceert u informatieve (educatieve) content die hen aanspreekt en antwoord geeft op hun vragen.

SEO, Hoog in Zoekmachines
Uw klanten beginnen tegenwoordig hun aankoopproces online. Via een zoekmachine (lees: Google) gaan ze opzoek naar antwoorden op vragen die zij hebben. Daarom moet u er voor zorgen dat u prominent tevoorschijn komt wanneer en waarnaar zij zoeken. Omdat te bereiken maakt u een selectie van de juiste zoektermen (keywords) op basis van een grondige analyse. Vervolgens optimaliseert u uw websitepagina’s en blogartikelen, maakt u nieuwe content en bouwt u actief aan links rond de zoekwoorden waarop uw ideale klant naar informatie zoekt.

Website pagina’s
Uw website pagina’s zijn uw digitale etalage. Dus maak er dan ook iets fraais van! Optimaliseer uw website, zodat hij direct aanspreekt bij uw (potentiële) klanten. Maak van uw website een plaats waar men een ruime hoeveelheid zinvolle informatie aantreft. Optimaliseer de inhoud, opdat onbekenden uw pagina’s vinden en actieve bezoekers worden.

Sociale Media
Een succesvolle inbound strategie draait om de inhoud. Opmerkelijke content, waarvan u gebruik maakt om via het publiceren op uw sociale media het delen ervan eenvoudig maakt. Gebruik het sociale web om contact te onderhouden met uw prospects. Maak uw merk persoonlijk en benut de interactie via het sociale netwerk waar uw ideale klant zijn/haar tijd doorbrengt.

Wil jij ook meer website bezoekers?
Download dan het gratis eBook: Meer online bezoekers aantrekken