+31 162 696765 info@teamforce.com
Wil je de online mogelijkheden verder benutten? ... Neem hier contact met ons op

We laten graag zien waar we goed in zijn

Als online partner helpen wij bij het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen

Met ons team realiseren we voor meer dan 400 opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland informatieve responsive websites, goed verkopende webshops, ijzersterke webapplicaties en opmerkelijke mobiele apps.

WAT WIJ DOEN

Online Strategie

Het begint altijd met een idee. Vervolgens moet er worden nagedacht over wie de doelgroep is, welke toepassingen en informatie hier het beste bij passen en wat mogelijk is binnen het beschikbare budget.

Mobiele App

Ons team van mobiele app developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van technisch uitdagende en gebruiksvriendelijke apps voor de B2C en B2B markt.

Website

Websites waarbij wij alle disciplines in huis hebben om een website optimaal inzetbaar te maken. Van concept en strategie tot webdevelopment en onderhoud.

Optimalisatie

Je kunt het meeste uit je website halen dankzij optimalisatie. Daarmee verhoog je het aantal bezoekers en kunnen de conversies worden verbeterd.

Webshop/eCommerce

Verhoog jouw omzet, verkort de time-to-time-market en krijg meer grip op de verkoop met een B2B of B2C webshop. TeamForce levert een webshop die modern en up to date is, en alle functies heeft die je nodig hebt.

Online Marketing

Ga je live?  Dan begint het pas echt.  Met diverse online marketingmiddelen kunnen wij jouw gewenste doelgroepen benaderen. We denken en werken graag met je mee om jouw website nóg succesvoller te maken.

Op zoek naar een Partner

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een sterke online identiteit voor ondernemers.
Daarmee geven we jouw bedrijf meer onderscheidend vermogen.

Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke factoren.
We zorgen niet alleen voor een website die aan al jouw verwachtingen voldoet, we zorgen er ook voor dat je gevonden wordt door jouw klanten en dat jouw investering in een nieuwe website zichzelf aantoonbaar terugverdient.

Online succesvol zijn vraagt kennis en kunde. 
Wij hebben die kennis en jarenlange ervaring om van jouw website een krachtige marketingmachine te maken.
Je hebt daarmee het inzicht in wat jouw website oplevert

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?