+31 162 696765 info@teamforce.com
Wil je de online mogelijkheden verder benutten? ... Neem hier contact met ons op

Recente implementaties

Wij laten je graag kennismaken met ons werk.

 

 

BEKIJK DE CASES HIER

Zie hieronder enkele recente Projecten

We hebben er voor gekozen om niet ons volledige klantenbestand op onze website te publiceren. In plaats daarvan publiceren wij regelmatig enkele recente opgeleverde projecten.

Wil je meer praktijkvoorbeelden van ons werk zien, dan tonen we dat graag. Bel ons even (+31 (0)162 696765) of stuur een bericht en we zorgen er voor.

HEB JE VRAGEN OVER EEN PROJECT?

GEEF HIER JOUW TELEFOONNUMMER DOOR EN WE BELLEN JE TERUG

Event Website + Webshop: CrossForTheCrocus

De CrossForTheCrocus is een jaarlijks terugkerende Mountainbike Toertocht waarvan de opbrengst ten goede komt aan een aantal kanker-gerelateerde goede doelen. Dit jaar is de 8st editie gereden met een record aantal deelnemers. (Bijna 1.000)

Voor dit evenement hebben we een website ontwikkeld met een webshop (inclusief iDeal koppeling) voor inschrijvingen en donaties. Tevens wordt op continue basis de eMail Marketing en de Facebook Marketing verzorgd.
www.crossforthecrocus.nl.

Lokale Website: MiboO – Bijles en Remedial Teaching

MiboO – Instituut voor Bijles Basisonderwijs Oosterhout en Breda – is een instituut dat RT en Bijles aanbiedt voor leerlingen uit het basisonderwijs. MiboO’s RT en Bijlesprogramma’s worden niet door studenten gegeven, maar door professionele gediplomeerde leerkrachten met meerjarige praktijkervaring in het basisonderwijs en ruime ervaring met het verzorgen van RT en Bijles.
Ter ondersteuning van de verdere groei heeft MiboO gekozen voor een website met uitgebreide voorlichting aan ouders en leerkrachten. www.miboo.nl

B2B Webshop: Sampaguita

Sampaguita is een groothandel in woondecoratie en cadeauartikelen, die zijn oorsprong vindt in het importeren van houtsnijwerk uit de Philipijnen.
Via import van diverse andere artikelen is het programma van Sampaguita zoals het nu is uitgegroeid tot een scala van ongeveer 4500 artikelen.
Om haar (zakelijke) klanten op maat te bedienen heeft Sampaguita een B2B eCommerce Webshop geïntroduceerd. www.sampaguita.nl.

Extranet Portal: VriesVers Platform

De naam zegt het al; het VriesVers Platform is een vereniging van retailers, fabrikanten en andere stakeholders binnen het segment vriesvers (diepvriesproducten). Het doel van het VriesVers Platform is om het imago van vriesverse producten te verhogen zodat er meer vriesvers producten verkocht worden.
Ter ondersteuning van haar activiteiten en het beveiligd informeren van haar leden maakt het VriesVers Platform een uitgebreid extranet. www.vriesversplatform.nl.

Extra Praktijkvoorbeelden

We laten je graag kennis maken met nog veel meer klantencases. Bel ons even (+31 (0)162 696765) of stuur ons een bericht met dit formulier. We zorgen er dan voor dat je een flink aantal voorbeelden te zien krijgt.

Wanneer je in dit bericht aangeeft wat je graag zou willen zien, dan kunnen we daar rekening mee houden.