+31 162 696765 info@teamforce.com
Wil je de online mogelijkheden verder benutten? ... Neem hier contact met ons op

Kenniscentrum

Kennis gratis te downloaden

Gratis Kennisbronnen

Vergroot je kennis en benut de mogelijkheden van het internet.
Hieronder staan gratis te downloaden eBooks over het Internet, Mobiel, Online Marketing, Websites, Webshops, Apps.

Wij delen graag onze kennis er ervaring. Download gerust al onze publicaties en gebruik onze hulpmiddelen. Gratis ter beschikking gesteld, zodat je er jouw voordeel mee kunt doen. Heb je vragen? Aarzel niet om ze ons te stellen!

Kies hieronder uit onze groeiende bibliotheek publicaties.

Succesvol met Content Marketing

Content Marketing is uitgegroeid tot een van de meest populaire begrippen onder marketingprofessionals. Wat is het? Wat komt er bij contentmarketing kijken? Hoe pas je het succesvol toe? Hoe zorg je voor engaging content? Alles over Content Marketing leer je met dit eBook “Succesvol met Content Marketing“.

Meer online bezoekers aantrekken

Hoe trek je meer kwalitatieve bezoekers aan? Meer bezoekers binnen halen, iets wat we allemaal wel willen. Heb je al een website maar je hebt nog steeds te weinig bezoekers. Hoe trek je meer website bezoekers aan om hiermee meer online rendement te bereiken. Met “Meer Online Bezoekers Aantrekken” weet je wat je moet doen.

Nieuwe website? Zo pak je dat aan!

Met dit werkboek heb je het perfecte hulpmiddel om jouw website redesign-project goed aan te pakken.
Of je nu samenwerkt met een bureau of dat je het zelf doet, dit eBook/werkboek helpt je om op een grondige manier jouw website redesign te plannen en de voortgang te volgen.

Scoren met Online Marketing

Aan de slag met online marketing? Werkelijk alles dat je wilt weten over online marketing!
Verbeter je aantal bezoekers en haal meer uit jouw website of webshop. Ga je live?  Dan begint het pas echt. Met dit eBook: “Scoren met Online Marketing” heb je alle kennis in huis die je nodig heeft om online te groeien.

Google en mobiel zoeken

Gebruikers die via een mobiel apparaat in Google een zoekopdracht uitvoeren zullen met voorrang mobiel geoptimaliseerde websites naar boven zien komen. Mobiel vriendelijke websites krijgen voorrang op niet-mobiel vriendelijke websites. Wat betekent dit voor uw website? Lees hier over in dit eBook: “Hoe Google omgaat met mobiel zoeken“.

Mobiel in Nederland

De mobiele telefoon heeft een belangrijke plek in ons dagelijks leven veroverd. De hype, en daarmee de tijd van ‘we willen een app’, is inmiddels voorbij. Tien jaar na de introductie van de eerste iPhone is de smartphonemarkt volwassen geworden. In dit onderzoeksrapport hebben we de cijfers van mobiel in Nederland op een rijtje gezet.

Zoekmachine Optimalisatie Gids

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google aan de linkerkant van Google  te laten zetten en daarmee meer bezoekers aan te trekken. Het eBook: “Zoekmachine Optimalisatie Gids” is een actuele en overzichtelijke behandeling van de belangrijkste aspecten van SEO voor Google.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Bij Teamforce vinden we service erg belangrijk.

We willen onze klanten naar volle tevredenheid van dienst zijn.
We staan altijd klaar voor vragen of suggesties. Voor kleine wensen en voor grote wensen.

Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen +31 (0)162 696765.