+31 162 696765 info@teamforce.com
Wil je de online mogelijkheden verder benutten? ... Neem hier contact met ons op

De bewezen methode in het digitale tijdperk

Sinds 2010 is Inbound Marketing de meest effectieve marketing methode gebleken om succesvol te zijn met internet voor de business.

In plaats van de ouderwetse Outbound Marketing methodes – zoals adverteren, direct mail, telemarketing, beurzen en het hopen op leads die zelf contact opnemen – richt Inbound Marketing zich op het creëren van kwalitatieve content die mensen aantrekt naar uw bedrijf en producten, omdat ze dat willen.

Door de content die u publiceert af te stemmen op de interesse van uw (potentiële) klanten trekt u op een natuurlijke manier bezoekers aan, die u kunt converteren naar leads en kopende klanten. Die u tevreden stelt en daardoor klant blijven en uw bedrijf zelfs promoten.

 

 

Aan de bovenzijde worden de 4 hoofdacties (Bezoeken, Conversie, Kopen, Behouden) genoemd, die bedrijven ondernemen om meer online bezoekers aan te trekken, daaruit leads te genereren, hiervan klanten te maken en die klanten ook te behouden. Zelfs tot promotors van het bedrijf te hebben.

Aan de onderzijde staan de tools die bedrijven inzetten om deze acties uit te voeren. de tools worden genoemd binnen de acties die daarbij het eerst respectievelijk voornaamst zijn. de tools kunnen vanzelfsprekend ook binnen de andere hoofdacties worden ingezet. Sommige tools, zoals email, kunnen in meerdere stadia in de Inbound Marketing Methode worden gebruikt.

 

Wil je meer weten over de Inbound Marketing Methode?
Download dan hier het GRATIS ebook: Scoren met Online Marketing.